fbpx

WORLD WAR C

FULL MOVIE
SPECIAL THANKS

De stichting “Ik wil weer naar school” is er opgericht om de belangen van kinderen in het onderwijs aangaande hun fysieke en of mentale gezondheid, hun welzijn alsmede hun rechten op o.a. – maar niet uitsluitend- fysiek onderwijs te behartigen waar deze geschaad worden door de coronamaatregelen.

PRODANE B.V. is een maatschappelijk betrokken investeringspartij en ondersteunt organisaties die maatschappelijke probleemstukken trachten op te lossen.

Wij de Ouders staat voor de vrijheid, gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Wij waken ervoor dat dit als gevolg van de coronamaatregelen wordt aangetast. Dit doen we door ouders te verenigen, te voorzien van waardevolle informatie en te steunen met krachtige acties.

Uit onderzoek blijkt dat er in het drinkwater chemicaliën, microplastics, medicijnresten, zware metalen en pesticiden zitten. Volgens onze overheid is dit geen gevaar voor de volksgezondheid. Maar is dit echt zonder gevaar? We hebben gezien dat diverse organisaties ten koste van het milieu en gezondheid acteren. Aquapeak vindt giftige stoffen in het drinkwater onwenselijk zijn voor de volksgezondheid. Wil je weten hoe dit zit en hoe je jezelf kan beschermen?